Je PULSE Explore draadloze oordopjes verbinden en opladen

Ontdek hoe je PULSE Explore™ draadloze oordopjes verbindt met een PlayStation®5-console.

De PULSE Explore draadloze oordopjes verbinden met je PS5-console

Verbind je PULSE Explore draadloze oordopjes met je PS5®-console met de meegeleverde PlayStation Link™ USB-adapter. De meegeleverde USB-adapter is direct uit de verpakking aan je oordopjes gekoppeld.

1. Controleer of je PS5-console is ingeschakeld.
  2. Zorg ervoor dat beide oordopjes in het oplaadetui zitten.
  3. Sluit de USB-adapter aan op een van de USB Type-A-aansluitingen op je systeem.
  4. Haal beide oordopjes uit het etui om ze met je systeem te verbinden.
    Zodra er verbinding is gemaakt, wordt de statusindicator op de adapter wit.
  1. Volg de instructies op het scherm om de configuratie van je oordopjes af te ronden.
  • Je oordopjes zoeken gedurende 30 seconden naar verbinding. Als ze geen beschikbare verbinding kunnen vinden, worden de oordopjes uitgeschakeld. Druk op de PlayStation Link™-toets op een van je oordopjes om opnieuw naar een verbinding te zoeken.
  • Je kunt het volume bedienen vanaf zowel je oordopjes als je PS5-console.
  • Als er andere gekoppelde oordopjes in de buurt van je PS5-console verbinding proberen te maken, krijg je mogelijk de melding PS Link-apparaat in de buurt om je dit te laten weten. Volg de aanwijzingen op het scherm op als je verbinding wilt maken.
  • Gebruik je oordopjes om met PlayStation®VR2 te spelen zodra deze zijn verbonden met je console. Als je een koptelefoon hebt aangesloten op je VR-headset, koppel je deze los voordat je de oordopjes gebruikt.

Je PULSE Explore draadloze oordopjes dragen

Plaats en positioneer je PULSE Explore draadloze oordopjes zoals hieronder wordt weergegeven.

Kies het formaat oorkussentje dat je het meeste comfort en een goede akoestische afdichting biedt. Kies je favoriete maat uit de vier maten in de doos. Een paar is al bevestigd aan een set oordopjes.

Om te controleren of je het formaat oorkussentje gebruikt dat geschikt is voor jou, probeer je het volgende:

• Plaats de oordopjes in je oren en probeer vervolgens hardop te praten of in de buurt van een luide geluidsbron te lopen. Externe geluiden moeten enigszins gedempt klinken. Wanneer je audio afspeelt, moet dit in beide oordopjes even duidelijk klinken.
  • Luister naar muziek op een gemiddeld volume. De audio van beide oordopjes moet hetzelfde klinken.
  • Controleer of er een lichte weerstand is wanneer je de oordopjes uit je oren haalt. De oordopjes mogen niet per ongeluk eruit vallen tijdens het gebruik.

De software van je draadloze oordopjes en USB-adapter updaten

Updates voor je PULSE Explore draadloze oordopjes en USB-adapter worden toegevoegd wanneer je de systeemsoftware van je PS5-systeem updatet. Zorg ervoor dat je oordopjes en adapter zijn geüpdatet naar de nieuwste beschikbare versie. Als er een nieuwe update beschikbaar is, volg je de instructies op het scherm.

Je kunt de apparaatsoftware ook handmatig controleren en updaten.

Je PULSE Explore draadloze oordopjes opladen

Als je het oplaadetui opent terwijl de PULSE Explore draadloze oordopjes erin zitten, knippert de statusindicator om het batterijniveau van je oordopjes weer te geven. Als de indicator rood knippert, is de batterij van je oordopjes bijna leeg.

1. Plaats je oordopjes in het etui.
    De indicator op het etui knippert langzaam oranje tijdens het opladen.
  2. Wacht tot je oordopjes zijn opgeladen.
    De indicator gaat uit als het opladen is voltooid.
  • Als de batterij van je oordopjes leeg is, duurt het volledig opladen ongeveer 40 minuten. Als je je oordopjes eerder wilt gebruiken, kun je ze 10 minuten opladen om ze vervolgens 1,5 uur te gebruiken.

Het oplaadetui opladen

Als je het oplaadetui sluit terwijl de oordopjes erin zitten, knippert de statusindicator om de batterijstatus van het etui aan te geven. Als de indicator rood knippert, is de batterij van het etui bijna leeg.

Je kunt je etui opladen via elke compatibele USB Type-A-oplaadpoort met behulp van de meegeleverde USB-kabel.

1. Zorg ervoor dat je apparaat met de USB-A-aansluiting, zoals je PS5-systeem of pc/Mac®, is ingeschakeld.
  2. Sluit je etui aan op de USB-A-aansluiting met de meegeleverde USB-kabel.
    De indicator op je etui knippert langzaam oranje tijdens het opladen.
  3. Wacht tot het etui is opgeladen.
    De indicator gaat uit als het opladen is voltooid.
  • Als de batterij van het oplaadetui leeg is, duurt het volledig opladen ongeveer 1,5 uur.
  • Als je het etui wilt opladen terwijl de console in de rustmodus staat, moet je deze functie activeren.

Het batterijniveau van je PULSE Explore draadloze oordopjes en oplaadetui

De statusindicator knippert op de volgende manieren om het batterijniveau van je oordopjes en het etui aan te geven:

Vol
Groen, 3 keer knipperen

Bijna leeg
Rood, 1 keer knipperen

Halfvol
Oranje, 2 keer knipperen

Leeg
Rood, snel knipperen

• Je kunt het batterijniveau van je oordopjes en oplaadetui ook controleren op je console door Accessoires te selecteren in het controlecentrum.