0x83200207 oplossen

Er is een systeemfout opgetreden in je PlayStation Portal™ Remote Player.

Er is mogelijk een systeemfout opgetreden met de PS Portal.

• Start je PS Portal opnieuw op.
    1. Houd de activeringstoets ingedrukt.
    2. Selecteer Opnieuw opstarten.
  • Als opnieuw opstarten het probleem niet oplost, probeer dan de PS Portal te resetten.
    Let op: als je het systeem reset, word je afgemeld bij de PS Portal en worden alle data en aangepaste instellingen gewist.
    1. Veeg vanaf de rechterbovenhoek van het PS Portal-scherm naar links om het snelmenu weer te geven.
    2. Selecteer Instellingen > Systeem > Systeemsoftware > Opties voor opnieuw instellen.
    3. Selecteer Opnieuw instellen

- Als dit probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met de klantenservice van PlayStation.