WS-116330-4 oplossen

De toegang tot PSN is tijdelijk opgeschort.

Als deze fout optreedt tijdens het gebruik van PlayStation™Network, kan je account tijdelijk worden opgeschort:

1. Controleer of je je kunt aanmelden vanaf een ander apparaat, zoals een pc.
  2. Als je je niet kunt aanmelden vanaf een ander apparaat, wordt je account tijdelijk opgeschort vanwege een schending van de servicevoorwaarden.

Controleer de servicevoorwaarden en de gebruikersovereenkomst voordat je toegang probeert te krijgen tot PSN.