WS-113947-5 oplossen

Controleer of de gegevens voor je geregistreerde betalingsmethode juist zijn.

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts.
  2. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Betalingsmethoden.
  3. Selecteer een geregistreerde betalingsmethode, druk op de toets opties en selecteer vervolgens Bewerken of Verwijderen. Controleer zorgvuldig je betalingsgegevens, inclusief de vervaldatum en het factuuradres. Volg de aanwijzingen op het scherm op om je wijzigingen door te voeren.
  4. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan een andere betalingsmethode.
  5. Dit kan een tijdelijk probleem zijn. Wacht 24 uur en probeer het opnieuw.
  • Als het niet noodzakelijk is om met een creditcard te betalen, overweeg dan om een PlayStation™Store-cadeaubon te gebruiken.
  • Houd er rekening mee dat als je je betalingsgegevens meerdere keren in een korte periode registreert of verwijdert, je mogelijk voor een bepaalde tijd je betalingsgegevens niet kunt wijzigen. Als dit gebeurt, wacht dan 24 uur voordat je het opnieuw probeert.