De foutcode NW-102417-5 oplossen

Er is een time-out opgetreden in de verbinding met het netwerk.

Er is een probleem opgetreden bij het verbinden met PlayStation™Network.

1. Controleer op de statuspagina van PlayStation™Network of er een serverstoring is en of er onderhoud wordt uitgevoerd.
  2. Start je PlayStation®5-systeem opnieuw op en maak bij voorkeur via een kabel verbinding met internet. Configureer de netwerkinstellingen opnieuw.
  3. Wanneer je een draadloze verbinding gebruikt, kun je de router dichter bij je PS5®-systeem zetten of alles wat een verbinding tussen de apparaten kan verhinderen, verwijderen.
  4. Schakel je router en modem uit, wacht minstens 5 minuten en start deze vervolgens opnieuw op.
  5. Werk de firmware van je router bij. (Neem contact op met de leverancier van de router voor informatie over hoe je de firmware bijwerkt.)
  6. Probeer deze poorten te openen als dit mogelijk is. TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480 en UDP: 3478, 3479, 49152~65535.
    Neem contact op met je internetserviceprovider (ISP) voor hulp bij het openen van poorten en het instellen van je router.
  7. Stel in de netwerkinstellingen handmatig een statisch IP-adres in om de verbinding te verbeteren.
  8. Dit kun je doen door de DNS-instellingen tijdelijk te wijzigen.
    Ga naar DNS-instellingen in Netwerkinstellingen en voer het nummer in van de openbare DNS die gratis en vrij toegankelijk is voor bedrijven of organisaties.

Als het probleem hierna nog niet is opgelost, is de server op dit moment waarschijnlijk erg druk. Probeer het dan later opnieuw.