NW-102379-2 oplossen

Er is een fout opgetreden tijdens het verbinden met PlayStation™Network.

1. Controleer de PSN-statuspagina op downtime of onderhoud.
  2. Start je PlayStation®5-console opnieuw op.
  3. Probeer indien mogelijk een bekabelde verbinding te gebruiken om verbinding te maken met internet.
  4. Configureer je netwerkinstellingen opnieuw.
  5. Als je een draadloze verbinding gebruikt, probeer dan de afstand tussen je PS5-console en de router te verkleinen en alle voorwerpen te verwijderen die de verbinding mogelijk onderbreken.
  6. Schakel je router of modem uit, wacht minstens 5 minuten en start hem vervolgens opnieuw op.
  7. Update de firmware van je router.
    Neem contact op met je internetprovider voor meer informatie over het updaten.