CE-118527-4 oplossen

Er is een probleem opgetreden bij het omzetten van de server.

Het omzetten van de server is mogelijk mislukt vanwege de netwerkverbinding.

1. Ga naar Instellingen > Netwerk > Verbindingsstatus Internetverbinding testen.Zorg ervoor dat het systeem is verbonden met internet.
    Maak indien nodig opnieuw verbinding.
  2. Schakel je router/modem uit, wacht minstens 5 minuten en start je router/modem vervolgens opnieuw op.
  3. Als je Handmatighebt geselecteerd onder Instellingen IP-adres of DNS-instellingen toen je de internetverbinding instelde, zorg dan dat de Primaire DNS en Secundaire DNS correct zijn ingesteld.
  4. Neem contact op met je internetprovider om te zien of er onderhoud wordt uitgevoerd.
  5. Dit kan een tijdelijk probleem zijn. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.