CE-112839-4

Er is een probleem opgetreden bij het verbinden met PlayStation™Network.

1. Controleer of je je kunt aanmelden door naar het beginscherm te gaan en Instellingen > Gebruikers en accounts > Account > Aanmelden te selecteren.
  2. Start je PlayStation®5-console opnieuw op en maak bij voorkeur via een kabel verbinding met internet.
  3. Als je WiFi gebruikt, probeer dan de afstand tussen de PS5™-console en de router te verkleinen en alle obstakels te verwijderen die de verbinding tussen de apparaten onderbreken.
  4. Schakel je router uit, wacht minstens 5 minuten en start hem vervolgens opnieuw op.