CE-109737-7

Het USB-opslagapparaat wordt niet herkend.

1. Koppel de aangesloten USB-kabel los en sluit deze weer aan. Zorg ervoor dat hij goed wordt aangesloten.
  2. Als je een USB-hub gebruikt, verwijder deze dan en sluit het USB-opslagapparaat rechtstreeks aan op je PlayStation®5-console.
  3. Probeer een andere USB-aansluiting.
  4. Controleer of een ander USB-opslagapparaat kan worden herkend.
  5. Als het USB-opslagapparaat niet wordt herkend als er een specifieke applicatie wordt uitgevoerd, verwijder je de applicatie en installeer je deze opnieuw. Probeer het vervolgens opnieuw.