CE-108862-5

Kan geen verbinding maken met de server.

Als deze fout optreedt, is er mogelijk een probleem met de serverconnectiviteit. Probeer de volgende stappen:

1. Ga naar de statuspagina van PlayStation™Network.
  2. Start je PlayStation®5-console opnieuw op en maak bij voorkeur via een kabel verbinding met internet.
  3. Ga naar Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen  en controleer of je met internet verbonden bent.
  4. Schakel je router en modem uit, wacht minstens 5 minuten en start deze vervolgens opnieuw op.
  5. Het netwerk is mogelijk tijdelijk overbelast. Probeer het na een tijdje opnieuw.