CE-107527-2

Installatie mislukt.

Als deze fout verschijnt, is er mogelijk een probleem met de gegevens die je probeert te installeren. Probeer het volgende:

1. Start je PlayStation®5-console opnieuw op.
  2. Verbind je PS5-console bij voorkeur via een kabel met internet.
  3. Ga naar Instellingen > Netwerk > Internetverbinding instellen om de netwerkinstellingen opnieuw te configureren.
  4. Als je een draadloze verbinding gebruikt, probeer dan de afstand tussen de PS5-console en de router te verkleinen en alle obstakels te verwijderen die de verbinding tussen de apparaten onderbreken.
  5. Schakel je router en modem uit, wacht minstens 5 minuten en start deze vervolgens opnieuw op.
  6. Ga naar Instellingen > Opslag. Als er bepaalde gamegegevens niet zijn geïnstalleerd, verwijder dan het spel en download het opnieuw.