CE-105638-3

Activering van de content is mislukt.

Volg deze stappen als deze fout optreedt:

1. Start je PlayStation®5-console opnieuw op.
  2. Voer een internetverbindingstest uit via Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen en controleer of je goed bent verbonden met internet. Controleer ook je netwerkinstellingen en configureer deze opnieuw als dat nodig is.
  3. Schakel je router en modem uit, wacht minstens 5 minuten en start deze vervolgens opnieuw op.
  4. Als je een draadloze verbinding gebruikt, probeer dan de afstand tussen de PS5-console en de router te verkleinen of alle obstakels te verwijderen die de verbinding tussen de apparaten onderbreken. Je kunt ook een bekabelde verbinding proberen als dat mogelijk is.
  5. Het probleem kan worden veroorzaakt door het gebruik van hetzelfde account op meerdere PS5-consoles tegelijk. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts > Overig > Console delen en offline spelen en schakel Console delen en offline spelen in.
  6. Dit kan een tijdelijk probleem zijn. Probeer het na een tijdje opnieuw.