De foutcode WS-37313-7 oplossen

Er is een fout opgetreden bij het koppelen van je YouTube-account aan PlayStation™Network.

1. Klik hier om je aan te melden met het Google-account dat op je PlayStation®4-console is geregistreerd.
  2. Nadat je je hebt aangemeld, ga je naar PlayStation™Network en selecteer je Revoke access (Toegang intrekken).

Ga op je PS4™-console naar:

1.  Instellingen > Accountbeheer > Koppelen met andere services > YouTube > Aanmelden en koppel het account opnieuw.
  2. Ga naar Meldingen > Uploads en probeer je video opnieuw te uploaden.