De foutcode NW-31253-4 oplossen

Er is een netwerkfout opgetreden. Reactie van de DNS-server is vertraagd of instabiel.

1. Start de PlayStation®4-console en de router opnieuw op.
  2. Controleer of je internetserviceprovider onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan het netwerk.
  3. De volgende poortnummers worden gebruikt door de PlayStation™Network-servers om verbinding te maken met internet. Zorg ervoor dat ze niet worden geblokkeerd door je router:
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479
  4. Als je een specifieke DNS-server hebt gebruikt, ga dan naar Instellingen > Netwerk > Internetverbinding instellen > Aangepast en verander de DNS-instellingen.