NP-37667-9

De Share Play-verbinding werd verbroken omdat de netwerkverbinding instabiel is.

Voor de beste Share Play-ervaring hebben jij en je vriend een snelle internetverbinding nodig. De staat van het thuisnetwerk van allebei de spelers kan invloed hebben op de internetverbinding. We adviseren een minimale verbindingssnelheid van 2 Mbps. Neem contact op met je internetserviceprovider om je uploadsnelheid te controleren.

Tips voor het verbeteren van je netwerkverbinding:

1. We raden je aan om je PS4 via een LAN-kabel te verbinden met het netwerk.
  2. Als je een wifiverbinding gebruikt, plaats dan je PS4 en de router dichter bij elkaar en zorg ervoor dat er zich geen obstakels tussen de twee bevinden.
  3. Andere apparaten in je netwerk gebruiken mogelijk een grote bandbreedte. Wacht tot deze klaar zijn.
  4. Controleer de verbindingsstatus van je PS4 bij [Instellingen] > [Netwerk] > [Internetverbinding testen].