8002A537

Er is een probleem opgetreden bij het verbinden met de server.

Als deze fout zich op PlayStation®3 voordoet, is er mogelijk een probleem met de verbinding met de server als gevolg van een serverfout of een probleem met je netwerkverbinding.
Probeer het volgende om te controleren of je het probleem kunt oplossen:
  1. Controleer op de PlayStation™-netwerkstatuspagina of er een serverstoring is en of er onderhoud wordt uitgevoerd.
  2. Meld je af bij PSN op XMB™ en meld je opnieuw aan.
  3. Controleer of je je kunt aanmelden vanaf een ander apparaat.
  4. Schakel je router en modem uit, wacht minstens 5 minuten en start deze vervolgens opnieuw op.
  5. Dit kan een tijdelijk probleem zijn. Probeer het na een tijdje opnieuw.