Beveiligingsinstellingen op PSN wijzigen

Beveiligingsinstellingen op PSN aanpassen

Leer hoe je accountgegevens zoals je aanmeldings-id, wachtwoord, beveiligingsvraag en mobiele nummer kunt wijzigen.

PlayStation Support zal je nooit om je wachtwoord vragen. Als je je gegevens deelt, kan de veiligheid van je account in gevaar komen. Deel je wachtwoord dus met niemand.

Het wijzigen van de beveiligingsinstellingen voor PlayStation™Network

1. Ga naar Accountbeheer op een aangesloten apparaat.
  2. Selecteer Beveiliging. In het menu Beveiliging kun je je wachtwoord, beveiligingsvraag en mobiele telefoonnummer Bewerken en 2-stapsverificatie activeren/deactiveren.
  1. Ga naar het beginscherm en selecteer Instellingen > Gebruikers en accounts > Account > Beveiliging.
  2. Hier kun je je wachtwoord, beveiligingsvraag en mobiele telefoonnummer wijzigen en 2-stapsverificatie beheren.
  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Accountgegevens > Beveiliging. Je wordt gevraagd om je aanmeldings-id en wachtwoord in te voeren.
  2. Hier kun je je wachtwoord, beveiligingsvraag en mobiele telefoonnummer wijzigen en 2-stapsverificatie beheren.

Ik ben de informatie over mijn 2-stapsverificatie kwijt. Hoe kan ik de toegang tot mijn account herstellen?

Volg de instructies in de handleiding hieronder om weer toegang tot je account te krijgen als je het telefoonnummer voor de 2-stapsverificatie of de back-upcodes voor 2SV niet meer hebt.

Gerelateerde artikelen over veiligheid bij PlayStation

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over je hoe veilig kunt omgaan met PlayStation.