Een wachtwoord voor apparaatinstallatie gebruiken op PlayStation Network

Een wachtwoord voor apparaatinstallatie gebruiken op PlayStation Network

Op PlayStation®3-consoles en PlayStation®Vita-systemen is voor het aanmelden bij PlayStation™Network nu een apparaatwachtwoord vereist, zodat je account beter wordt beschermd.

Een wachtwoord voor apparaatinstallatie genereren

Om je op PS3™-consoles of PS Vita-systemen bij PlayStation Network aan te melden, heb je een wachtwoord voor apparaatinstallatie nodig.

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Selecteer Nieuw wachtwoord genereren.
  3. Schrijf je wachtwoord voor apparaatinstallatie op, maak er een screenshot van of print het uit en bewaar het op een veilige plek. Je kunt je nu met je wachtwoord voor apparaatinstallatie aanmelden op PS3-consoles of PS Vita-systemen.

Het maken van een account en sommige functies voor accountbeheer zijn nu alleen beschikbaar via een pc of mobiele browser. Dit is om de algehele prestaties van het systeem te verbeteren.

Aanmelden bij PlayStation Network op een PS3-console of PS Vita-systeem

Om je bij PlayStation Network aan te melden, gebruik je je wachtwoord voor apparaatinstallatie in plaats van je accountwachtwoord.

1. Voer op je PS3-console of PS Vita-systeem je aanmeldings-ID (e-mailadres) en het wachtwoord voor apparaatinstallatie in als je wilt aanmelden bij PlayStation Network.
    Hiermee wordt het apparaat geautoriseerd.
  2. Schakel het selectievakje in om automatisch aanmelden in te schakelen. Als je ervoor kiest om automatisch aanmelden niet in te schakelen, dan moet je je wachtwoord voor apparaatinstallatie elke keer dat je je aanmeldt opnieuw invoeren.

*Je kunt op elk gewenst moment een wachtwoord intrekken en een nieuw wachtwoord genereren.

Een wachtwoord voor apparaatinstallatie intrekken

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Selecteer Intrekken naast een bestaand wachtwoord voor apparaatinstallatie.
  3. Als je een nieuw wachtwoord nodig hebt, selecteer je Nieuw wachtwoord genereren.