Een account voor PlayStation sluiten 

Als je je account sluit, worden alle gegevens en content die eraan zijn gekoppeld permanent verwijderd en kun je je met dat account niet meer aanmelden bij PlayStation.

Houd er rekening mee dat je account voor een periode van 30 dagen wordt bevroren vanaf het moment dat wij je verzoek ontvangen. Tijdens deze periode kun je op elk moment je account opnieuw openen door contact op te nemen met PlayStation-ondersteuning en de sluiting van je account te annuleren. 

Een account sluiten in de PlayStation App 

  1. Open de PlayStation App en meld je aan.
  2. Selecteer Instellingen boven in het beginscherm.
  3. Scrol omlaag en selecteer Je account sluiten onder in het menu.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Een account sluiten in de PlayStation Family-app 

  1. Open de PlayStation Family-app en meld je aan.
  2. Selecteer Instellingen onder aan het beginscherm.
  3. Scrol omlaag en selecteer Je account sluiten onder in het menu.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Belangrijk
Als je familiemanager bent, worden bij het sluiten van je account ook alle kinderaccounts van je gezin verwijderd. 

Hulp nodig? 

Neem contact op met onze ondersteuningsmedewerkers