PlayStation-ondersteuning

Hardware en reparaties

Waar heb je hulp bij nodig?

Selecteer hieronder een categorie:

Hulp nodig bij het vinden van een foutcode? Bekijk de Hub voor foutcodes

Aan de slag met PlayStation Portal

Ontdek hoe je je PlayStation Portal™ Remote Player op afstand kunt instellen en eventuele problemen kunt oplossen.

Meer hulp en ondersteuning op de PlayStation-reparatiepagina

Gebruik onze online selfservicetool om hardware- en verbindingsproblemen voor je PlayStation®-console, -systeem of -controller op te lossen.

Je vindt hier ook een gebruikershandleiding voor je apparaat of accessoire.