Licenties herstellen op PlayStation®4 en PlayStation®5

Ontdek hoe je PlayStation™Store-licenties op je PlayStation-systeem kunt herstellen.

Wanneer moet ik PlayStation Store-licenties herstellen?

Het herstellen van licenties kan helpen als je geen toegang hebt tot digitale aankopen, zoals games, add-ons, in-game verbruiksartikelen en virtuele valuta.

PlayStation™Store-licenties herstellen

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts > Overige > Licenties herstellen
  2. Selecteer Herstellen en wacht totdat de bewerking is voltooid en probeer vervolgens opnieuw toegang te krijgen tot je content.
  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Licenties herstellen.
  2. Selecteer Herstellen en wacht totdat de bewerking is voltooid en probeer opnieuw toegang te krijgen tot je content.

Als je nog steeds problemen ondervindt, zorg er dan voor dat je 'console delen en offline spelen' voor PS5 hebt ingeschakeld of dat je PlayStation 4-systeem als je primaire PS4 hebt geactiveerd.