SU-41333-4 oplossen

Er is een probleem met het bijwerken van de systeemsoftware van je PlayStation®4-console.

Probeer het volgende:

1. Schakel de console uit en haal de stekker van de console uit het stopcontact.
  2. Schakel je router/modem uit, wacht minstens 5 minuten en start je router/modem vervolgens opnieuw op.
  3. Sluit de console weer aan en start die opnieuw op.
  4. Selecteer Meldingen in het functiegebied van de PS4™-console, markeer het updatebestand, druk op de knop OPTIONS en selecteer Verwijderen.
  5. Selecteer Instellingen > Systeemsoftware-update.

Als de update weer mislukt, raadpleeg je de handleidingen voor de systeemsoftware hieronder voor vervolgstappen.