PS5-konsolin kuva- tai ääniongelmien vianmääritys

Löydä ratkaisu PlayStation®5-konsolien kuva- ja ääniongelmiin.

Tarkista kaapelit ja portit

1. Liitä PS5™-konsoli suoraan television tai näytön HDMI-porttiin.
    Kaikkien muiden ääni- tai videolaitteiden poistaminen voi ratkaista kuva- tai ääniongelmat.
  1. Tarkista, että televisio tai näyttö käyttää oikeaa kanavaa.
  2. Tarkista, että television tai näytön käyttöjärjestelmä on ajan tasalla ja että laiteohjelmistossa on uusin versio. Tarkista mahdolliset muut korkean resoluution signaalien tukemiseen tarvittavat asetukset valmistajan käyttöoppaasta.
  3. Kokeile käyttää toista HDMI-kaapelia.
  4. Kokeile käyttää toista HDMI-porttia.

Eikö ongelmasi edelleenkään ratkennut?

Tarkista HDMI-kaapeli

PS5-konsolin mukana on toimitettu HDMI 2.1 -kaapeli. Varmista, että PS5-konsolin liittämiseen käytettävä kaapeli on HDMI 2.1.

Eikö ongelmasi edelleenkään ratkennut?

Siirry PlayStationin huoltotyökaluun valitsemalla ongelmasi alta.