Langattoman DUALSHOCK®4-ohjaimen yhdistäminen Sony Xperia- ja Android-laitteisiin

Langattoman DUALSHOCK®4-ohjaimen yhdistäminen Sony Xperia- ja Android-laitteisiin

Jos haluat käyttää langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta Sony Xperia- tai Android-laitteen yhteensopivien pelien ja sovellusten kanssa, voit yhdistää ohjaimen helposti Bluetooth-tekniikalla.

Langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta tukevat laitteet

Sony Xperia -laitteet ja mobiililaitteet, joissa on Android 10 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, tukevat langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen Bluetooth-yhteyksiä. Kun yhteys on muodostettu, voit käyttää langatonta ohjainta yhteensopivien pelien ja sovellusten ohjaamiseen Bluetoothin kautta.

VAIHE 1

Aktivoi langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen pariliitostila

Ennen kuin voit yhdistää langattoman ohjaimen Bluetoothin kautta, sinun on aktivoitava pariliitostila:

1. Pidä langattoman ohjaimen PS- ja SHARE-näppäimiä painettuna samanaikaisesti.
  2. Langattoman ohjaimen takana oleva valopalkki alkaa vilkkua, kun pariliitostila on aktiivinen.

VAIHE 2

Yhdistä langaton DUALSHOCK 4 -ohjain laitteeseen Bluetooth-yhteydellä
  1. Siirry Sony Xperia- tai Android-laitteen Bluetooth-asetuksiin ja ota Bluetooth käyttöön.
  2. Valitse uusien laitteiden haku ja valitse sitten Langaton ohjain.

Voit nyt käyttää laitteen yhteensopivia pelejä ja sovelluksia langattoman ohjaimen avulla.

Langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta tukevat pelit ja sovellukset

Langattomalla ohjaimella voi pelata pelejä, jotka striimataan PlayStation®4:stä Android 10 -laitteeseen PS4-järjestelmän etäkäyttösovelluksen avulla.

Langattomalla ohjaimella voi myös pelata Android-laitteen (Android 10 tai sitä uudempien) pelejä, jotka tukevat langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta.

Jos yhdistät langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen yhteensopivaan Sony Xperia -laitteeseen, kaikki ohjaimen toiminnot toimivat normaalisti.

Huomaa, että tietyt langattoman ohjaimen toiminnot eivät ole käytettävissä, kun ohjain on liitetty Android 10 -laitteeseen:

• Kosketusalue

• Valopalkin väriä ei voi vaihtaa

• Tärinä, liiketunnistin ja kuulokeliitäntä

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen yhdistäminen takaisin PlayStation®4:ään

Yhdistä langaton ohjain uudelleen PS4:ään liittämällä ohjain PS4:ään USB-kaapelilla ja painamalla langattoman ohjaimen PS-näppäintä.

Sen jälkeen voit irrottaa USB-kaapelin ja käyttää ohjainta langattomasti.

Onko sinulla vielä kysyttävää langattomasta DUALSHOCK 4 -ohjaimesta?

Jos näyttää siltä, että vika on ohjaimessa, siirry PlayStation Repairs -työkaluun ja tarkista, voitko saada laitteistollesi takuukorjauksen.