Langattomien DUALSHOCK®4-ohjaimien käyttäminen muissa laitteissa

Langattomien DUALSHOCK 4 -ohjaimien käyttäminen PC-, Mac-, Android- ja iOS-laitteissa

Jos haluat käyttää langatonta DUALSHOCK®4-ohjainta yhteensopivien pelien ja sovellusten kanssa, kun et ole konsolin ääressä, voit yhdistää ohjaimen helposti USB:llä tai Bluetooth®-tekniikalla.

Langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta tukevat laitteet

Laitteet, joissa on alla lueteltu tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, tukevat langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen liittämistä Bluetooth- tai USB-yhteydellä. Kun yhteys on muodostettu, voit käyttää langatonta ohjainta yhteensopivien pelien ja sovellusten ohjaamiseen.

• Android™ 10
  • iOS 13
  • iPadOS 13
  • macOS Catalina
  • tvOS 13

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen voi yhdistää Windows-tietokoneeseen DUALSHOCK®4:n langattomalla USB-sovittimella tai yhteensopivalla micro-USB-kaapelilla.

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen pariliittäminen tuettuun laitteeseen

Kun muodostat pariliitoksen langattoman ohjaimen ja tuetun laitteen välille ensimmäistä kertaa Bluetooth-yhteydellä, ota pariliitostila käyttöön.

1. Varmista, että ohjaimen pelaajan merkkivalo on pois päältä.
    Jos pelaajan merkkivalo palaa, pidä PS-näppäintä pohjassa kunnes se sammuu. Jos ohjaimeen on liitetty USB-kaapeli, irrota se.

2. Pidä SHARE-näppäintä ja PS-näppäintä painettuna, kunnes valopalkki vilkkuu.

3. Ota laitteen Bluetooth käyttöön ja valitse ohjain Bluetooth-laitteiden luettelosta. Kun pariliitos on valmis, valopalkki vilkkuu ja pelaajan merkkivalo syttyy.

Langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta tukevat pelit ja sovellukset

Langattomalla ohjaimella voi pelata pelejä, jotka striimataan PS5™- tai PS4™-konsolista yhteensopivaan laitteeseen PS Remote Play -sovelluksen avulla.

Langattomalla ohjaimella voi pelata myös langattomia DUALSHOCK 4 -ohjaimia tukevia pelejä.

Jos yhdistät langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen yhteensopivaan Sony Xperia -laitteeseen, kaikki toiminnot ovat käytettävissä.

Muut laitteet: tietyt langattoman ohjaimen toiminnot eivät ole käytettävissä, kun ohjain on liitetty Bluetoothin kautta.

• Kosketusaluetta ei tueta.
  • Valopalkin väriä ei voi vaihtaa.
  • Tärinää, liiketunnistinta ja kuulokeliitäntää ei tueta.

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen yhdistäminen takaisin konsoliin

Yhdistä langaton ohjain uudelleen PS5- tai PS4-konsoliin liittämällä ohjain konsoliin yhteensopivalla USB-kaapelilla ja painamalla langattoman ohjaimen PS-näppäintä. Sen jälkeen voit irrottaa USB-kaapelin ja käyttää ohjainta langattomasti.

Onko sinulla vielä kysyttävää langattomasta DUALSHOCK 4 -ohjaimesta?

Jos olet noudattanut edellä kuvailtuja ohjeita, mutta uskot, että ohjain ei muodosta yhteyttä oikein, siirry PlayStation Repairs -diagnostiikkatyökaluun.