Langattoman DUALSHOCK®4 -ohjaimen pariliittäminen iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin ja Apple TV:hen

Langattoman DUALSHOCK®4 -ohjaimen pariliittäminen iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin ja Apple TV:hen

Jos haluat käyttää langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta Apple iOS -laitteen yhteensopivien pelien ja sovellusten kanssa, voit yhdistää ohjaimen helposti Bluetooth-tekniikalla.

Langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta tukevat laitteet

Apple-laitteet, joissa on alla lueteltu tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, tukevat langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen liittämistä Bluetooth-yhteydellä. Kun yhteys on muodostettu, voit käyttää langatonta ohjainta yhteensopivien pelien ja sovellusten ohjaamiseen Bluetoothin kautta.

• iOS 13
  • iPadOS 13
  • tvOS 13

VAIHE 1

Aktivoi langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen pariliitostila

Ennen kuin voit yhdistää langattoman ohjaimen Bluetoothin kautta, sinun on aktivoitava pariliitostila:

1. Pidä langattoman ohjaimen PS- ja SHARE-näppäimiä painettuna samanaikaisesti.
  2. Langattoman ohjaimen takana oleva valopalkki alkaa vilkkua, kun pariliitostila on aktiivinen.

VAIHE 2

Yhdistä langaton DUALSHOCK 4 -ohjain laitteeseen Bluetooth-yhteydellä
  1. Siirry Apple-laitteen Bluetooth-asetuksiin ja ota Bluetooth käyttöön.
  2. Valitse uusien laitteiden haku ja valitse sitten Langaton ohjain.

Voit nyt käyttää laitteen yhteensopivia pelejä ja sovelluksia langattoman ohjaimen avulla.

Langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta tukevat pelit ja sovellukset

Langattomalla ohjaimella voi pelata pelejä, jotka suoratoistetaan PS4:stä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin PS4-järjestelmän etäkäyttösovelluksen avulla.

Lisäksi langattomalla ohjaimella voi pelata sellaisia iPhone-, iPad-, iPod touch- ja Apple TV -pelejä, jotka tukevat MFi-ohjaimia.

Huomaa, että tietyt langattoman ohjaimen toiminnot eivät ole käytettävissä, kun ohjain on liitetty iPhoneen, iPadiin tai Apple TV:hen:

• PS-näppäin ja kosketusalue

• Valopalkin värin vaihto

• Tärinä, liiketunnistin ja kuulokeliitäntä

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen yhdistäminen takaisin PlayStation®4:ään

Yhdistä langaton ohjain uudelleen PS4:ään liittämällä ohjain PS4:ään USB-kaapelilla ja painamalla langattoman ohjaimen PS-näppäintä.

Sen jälkeen voit irrottaa USB-kaapelin ja käyttää ohjainta langattomasti.

Onko sinulla vielä kysyttävää langattomasta DUALSHOCK 4 -ohjaimesta?

Jos näyttää siltä, että vika on ohjaimessa, siirry PlayStation Repairs -työkaluun ja tarkista, voitko saada laitteistollesi takuukorjauksen.