Käyttöoikeuksien palauttaminen PlayStation-konsolilla

Lue, miten voit palauttaa Playstation™Store-käyttöoikeuksia PlayStation®5- ja PlayStation®4-konsoleilla.

Käyttöoikeuksien palauttaminen PS5-konsolilla

Käyttöoikeuksien palauttaminen ei vaikuta omiin tietoihisi.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Muut > Palauta käyttöoikeudet.

2. Valitse Palauta.
  1. Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Palauta käyttöoikeudet.

2. Valitse Palauta.

Milloin PlayStation Storen käyttöoikeudet kannattaa palauttaa?

Käyttöoikeuksien palauttaminen voi olla hyödyllistä, jos kohtaat seuraavia ongelmia:

• Pelissä näkyy lukkokuvake.
  • Peliä tai lisäosaa ei löydy.
  • Peli kaatuu.
  • PlayStation™Storesta ostaminen ei onnistu.

Eikö peliin liittyvä ongelma edelleenkään ratkennut?

Yritä käynnistää PS5®:n Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen -tila tai aktivoi PS4™-konsoli ensisijaisena PS4-järjestelmänäsi. Löydät lisää vianmääritysvaiheita alla olevista oppaista.