Käyttöoikeuksien palauttaminen PlayStation®4:llä ja PlayStation®5:llä

Käyttöoikeuksien palauttaminen PlayStation®4:llä ja PlayStation®5:llä

Lue, miten voit palauttaa Playstation™Storen käyttöoikeudet PlayStation-järjestelmällä.

Milloin PlayStation Storen käyttöoikeudet kannattaa palauttaa?

Käyttöoikeuksien palauttaminen voi auttaa, jos et pysty käyttämään digitaalisia ostoksiasi, kuten pelejä, lisäosia, pelien sisäisiä tuotteita ja virtuaalirahaa.

Palauta PlayStation Storen käyttöoikeudet

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Muut > Palauta käyttöoikeudet
  2. Valitse Palauta ja odota, kunnes toiminto on suoritettu. Yritä sitten käyttää sisältöä uudelleen.
  1. Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Palauta käyttöoikeudet.
  2. Valitse Palauta ja odota, kunnes toiminto on suoritettu. Yritä sitten käyttää sisältöä uudelleen.

Jos ongelmat jatkuvat, varmista, että konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen ovat käytössä, tai että olet aktivoinut PlayStation 4 -järjestelmän ensisijaisena PS4-järjestelmänä.