Käyttöoikeuksien palauttamien PlayStationilla

Käyttöoikeuksien palauttaminen PlayStationilla

Lue, miten voit palauttaa Playstation™Store-käyttöoikeuksia PS5™- ja PS4™-konsoleilla.

Milloin PlayStation Storen käyttöoikeudet kannattaa palauttaa?

Käyttöoikeuksien palauttaminen voi olla hyödyllistä, jos kohtaa seuraavia ongelmia:

• Pelissä näkyy lukkokuvake.
  • Peliä tai lisäosaa ei löydy.
  • Peli kaatuu.
  • Ongelmia livetapahtumissa.
  • PlayStation™Storesta ostaminen ei onnistu.

PlayStation Storen käyttöoikeuksien palauttaminen

Käyttöoikeuksien palauttaminen ei vaikuta tallennettuihin tietoihin.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Muut > Palauta käyttöoikeudet
  2. Valitse Palauta ja odota, kunnes toiminto on suoritettu. Yritä sitten käyttää sisältöä uudelleen.
  1. Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Palauta käyttöoikeudet.
  2. Valitse Palauta ja odota, kunnes toiminto on suoritettu. Yritä sitten käyttää sisältöä uudelleen.

Eikö peliin liittyvä ongelma edelleenkään ratkennut?

Yritä käynnistää PS5-konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen -tila tai aktivoi PlayStation 4 -konsoli ensisijaiseksi konsoliksi. Löydät lisää vianmääritysvaiheita alla olevasta oppaasta.