Få tilgang til brukerhåndboken til PS5-konsollen

Slik får du tilgang til brukerhåndboken til PS5-konsollen

Finn ut hvordan du får tilgang til og navigerer i brukerhåndboken til PlayStation®5-konsoller.

Slik får du tilgang til brukerhåndboken til PS5-konsollen

1. Fra hjem-skjermen til PS5™-konsollen din går du til Innstillinger > Brukerhåndbok, helse- og sikkerhetsvarsler og annen informasjon.

2. Velg Brukerhåndbok.

Hva inneholder brukerhåndboken til PS5-konsollen?

Brukerhåndboken introduserer hovedfunksjonene og -innstillingene til PS5-konsollen din, samt tips for ekspertbruk. Du kan få tilgang til brukerhåndboken fra PS5-konsollens meny for Innstillinger.

Slik finner du frem i brukerhåndboken til PS5-konsollen

Du kan bruke de følgende knappene på den trådløse kontrolleren din for å navigere i brukerhåndboken til PS5-konsollen.

Knapp

Action

L1

Tilbake

R1

Fremover

Retningsknapper

Skift fokus

Venstre spak

Flytt pekeren

Høyre spak

Bla

Kryss-knapp

Velg

Sirkel-knapp

Tilbake

Hvis du vil lukke denne brukerhåndboken, går du tilbake til den opprinnelige skjermen din, trykker på valgknappen og velger Lukk. Du kan også trykke på sirkel-knappen gjentatte ganger for å komme deg tilbake til den opprinnelige skjermen din.

• Du kan endre utseendet ved å bytte «Tema», som du finner øverst til høyre i brukerhåndboken.
  • Designen og spesifikasjonene til konsollen din varierer avhengig av modellen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se håndboken som fulgte med konsollen.

Slik får du tilgang til bruksanvisninger til PlayStation-konsoller online

Du finner bruksanvisningene til PlayStation-produktene dine ved å gå til følgende veiledning: