Slik avslutter du en konto for PlayStation 

Hvis du avslutter kontoen din, slettes alle dataene og innholdet som er knyttet til den, og du kan ikke logge på PlayStation med den kontoen.

Vær oppmerksom på at kontoen din vil bli fryst i 30 dager, og perioden begynner på det tidspunktet vi mottar forespørselen din. Når som helst i løpet av perioden kan du velge å åpne kontoen på nytt ved å kontakte PlayStations kundestøtte og avslutte stengingen av kontoen. 

Slik avslutter du kontoen i PlayStation-appen 

  1. Åpne PlayStation-appen, og logg på.
  2. Velg Innstillinger øverst på hjem-skjermen.
  3. Bla nedover og velg Avslutt kontoen din nederst i menyen.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik avslutter du kontoen i PlayStation Family-appen 

  1. Åpne PlayStation Family-appen, og logg på.
  2. Velg Innstillinger nederst på hjem-skjermen.
  3. Bla nedover og velg Avslutt kontoen din nederst i menyen.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.

Viktig
Hvis du er en familieadministrator, avslutter du også alle barnekontoer i familien din ved å avslutte kontoen din. 

Trenger du hjelp? 

Kontakt kundestøttespesialistene våre