Toegang tot PlayStation Plus-catalogus met klassiekers

Toegang krijgen tot de PlayStation Plus-catalogus met klassiekers

Toegang krijgen tot de PlayStation®Plus-catalogus met klassiekers op PlayStation®5- en PlayStation®4-consoles.

De PlayStation Plus-catalogus met klassiekers ontdekken

In de onderstaande gids kun je zien welke games beschikbaar zijn via de PlayStation Plus-catalogus met klassiekers.

Je kunt de catalogus met klassiekers ook op je console bekijken.

1. Scrol in het Games-beginscherm naar rechts en selecteer  PlayStation Plus.
  2. Scrol naar Voordelen en selecteer Catalogus met klassiekers
  1. Scrol in het functiescherm naar rechts en selecteer PlayStation Plus.
  2. Scrol naar beneden en selecteer Catalogus met klassiekers

Games uit de PlayStation Plus-catalogus met klassiekers downloaden

Om games te downloaden uit de PlayStation Plus-catalogus met klassiekers moet je over het juiste abonnement beschikken.

1. Scrol in het Games-beginscherm en selecteer  PlayStation Plus.
  2. Scrol naar Voordelen en selecteer Catalogus met klassiekers

3. Als je een in aanmerking komende game wilt downloaden, selecteer je de game en daarna  Downloaden.

1. Scrol in het functiescherm naar rechts en selecteer PlayStation Plus.
  2. Scrol naar beneden en selecteer Catalogus met klassiekers
  3. Als je een in aanmerking komende game wilt downloaden, selecteer je de game en daarna Downloaden.

Je kunt je PlayStation Plus-games ook terugvinden in je Gamebibliotheek.

PlayStation Plus-games uit catalogus met klassiekers streamen

Om PlayStation Plus-games uit de catalogus met klassiekers te kunnen streamen, heb je het juiste abonnement en een breedbandverbinding met een minimumsnelheid van 5 Mbps nodig.

1. Scrol in het Games-beginscherm en selecteer  PlayStation Plus.
  2. Scrol naar Voordelen en selecteer Catalogus met klassiekers

3. Als je een in aanmerking komende game wilt streamen, selecteer je de game en daarna  Streamen.

1. Scrol in het functiescherm naar rechts en selecteer PlayStation Plus.

2. Scrol naar beneden en selecteer Catalogus met klassiekers

3. Als je een in aanmerking komende game wilt streamen, selecteer je de game en daarna Streamen.

• Om in 1080p te kunnen streamen, moet je een game spelen die deze resolutie ondersteunt en een breedbandverbinding hebben met een snelheid van minstens 15 Mbps. Als je internetsnelheid lager is, kan de streamingresolutie worden verlaagd.

• Schakel terwijl je PlayStation Plus-games streamt ook eens de gamemodus in (indien ondersteund) op je tv voor een verbeterde game-ervaring.

Beperkingen voor het streamen van PlayStation Plus-games

Sommige functies van de PS5-console en de PS4-console zijn niet compatibel tijdens het streamen:

• Uitzenden is niet beschikbaar.
  • Share Play is niet beschikbaar.
  • Remote Play is niet beschikbaar.
  • Als je wilt streamen, kan het zijn dat je moet wachten in de wachtrij.

Feedback geven op PS5-consoles en PS4-consoles

Als je klaar ben met het streamen van een PlayStation Plus-game op een PS5-console of PS4-console, wordt er naar je ervaring gevraagd. Met jouw feedback kunnen wij de PlayStation-ervaring verbeteren.

Waar zitten de START- en SELECT-toetsen voor PS3-games?

Deze PS3-knoppen zijn gekoppeld aan het touchpad van de DualSense™ (en DUALSHOCK®4) draadloze controller. Klik links op het touchpad voor de SELECT-toets en klik rechts voor de START-toets, net als bij de DUALSHOCK 3 controller. Dit werkt niet als je het touchpad alleen aanraakt. Zorg er dus voor dat je het touchpad indrukt.