PlayStation™Now compatibele controllers

Ontdek welke controllers compatibel zijn met PS Now op PS4™- en PS5™-consoles en pc.

PlayStation Now: compatibele controllers

• DUALSHOCK 4 draadloze controllers
  • DUALSHOCK 3 draadloze controllers worden ondersteund op pc's wanneer ze worden gebruikt met PS3-games (alleen aansluiting met kabel).
  • Draadloze DualSense-controllers
  • DUALSHOCK 4 draadloze controllers.
  • DUALSHOCK 4 draadloze controllers.

Controllers aansluiten op de pc

• Je kunt een DUALSHOCK 4 draadloze controller op een Windows-pc aansluiten via Bluetooth of via een compatibele micro-USB-kabel.

• Je kunt je DUALSHOCK 3 draadloze controller gebruiken met PS Now via een compatibele USB-kabel.

Waar zitten de START- en SELECT-toetsen voor PS3-games?

Deze PS3-knoppen zijn gekoppeld aan het touchpad van de draadloze controller. Klik links op het touchpad voor de SELECT-toets en klik rechts voor de START-toets, net als bij de DUALSHOCK 3 controller. Dit werkt niet als je het touchpad alleen aanraakt. Zorg er dus voor dat je het touchpad indrukt.

Draadloze controllers aansluiten op PS5- en PS4-consoles

Om je draadloze controller te koppelen aan je PS5- of PS4-console, sluit je de controller aan via USB. Nadat de controller is gekoppeld, kun je hem draadloos gebruiken.