Problemen met de DUALSHOCK 4 draadloze controller oplossen

Zoek de stappen voor het oplossen van problemen voor je DUALSHOCK® 4 draadloze controller.

De DUALSHOCK 4 draadloze controller resetten

Als je problemen ondervindt met je controller, is vaak de eerste stap voor probleemoplossing het resetten van de controller.

1. Schakel de PlayStation®4-console uit en haal de stekker van de console uit het stopcontact.
  2. Koppel de DUALSHOCK®4 draadloze controller los van de officiële USB-kabel.
  3. Op de achterzijde van de controller zit een klein gaatje. De reset-toets bevindt zich in dit gaatje.
  4. Gebruik een kleine uitgevouwen paperclip of een gelijksoortig voorwerp om de reset-toets minstens vijf seconden lang in te drukken.
  5. Je controller is nu gereset.
  6. Sluit de controller met de officiële USB-kabel aan op de PS4-console.
  7. Sluit de controller aan op een USB-poort aan de voorzijde (of achterzijde) van de PS4-console.
  8. Druk op de PS-toets om je controller te koppelen met de PS4-console.

Als je hebt geprobeerd je controller te resetten en nog steeds problemen ondervindt, selecteer je een probleem uit de onderstaande opties.