PlayStation®Vita-ondersteuning

PlayStation®Vita

PlayStation-ondersteuning

Waar heb je hulp bij nodig?

Selecteer hieronder een categorie:

Terug naar Categorieën

Software-update

Updates van de PlayStation Vita-systeemsoftware

Gebruik de Wi-Fi-optie van je PS Vita-systeem om het systeem via internet bij te werken.

Ga op een locatie met een toegangelijk toegangspunt naar Instellingen > Starten > Systeemupdate > Update via Wi-Fi om een update via Wi-Fi uit te voeren. Je PS Vita-systeem controleert automatisch via internet of je de nieuwste versie van de systeemsoftware hebt. Als er een updatebestand voor een hogere versie is, wordt dit naar het systeem gedownload. Volg de instructies op de schermen om de update te voltooien.

Updates kunnen niet worden uitgevoerd via gegevensoverdracht via mobiele netwerken (3G).

Update je PS Vita-systeem altijd naar de nieuwste versie van de systeemsoftware. Zo profiteer je van extra features, meer gebruiksgemak en betere beveiliging.

Terug naar Categorieën

Gebruiksaanwijzingen

Gebruiksaanwijzingen en gids voor het PlayStation Vita-systeem

Vind de gebruiksaanwijzing voor jouw console of apparaat.

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor PS Vita-systemen online.

Bekijk de garantie voor jouw consoles en apparaten.