Netflix op PlayStation®4

Ontdek hoe je Netflix op PlayStation®4 kunt starten en gebruiken.

Start de Netflix-app op PS4

1. Navigeer naar het pictogram Tv en video op het beginscherm en selecteer de Netflix-app

Opmerking: Je moet zijn aangemeld bij PlayStation Network om toegang te krijgen tot services van Tv en video.

2. Selecteer Downloaden.

3. Zodra de installatie is voltooid, kun je gebruikmaken van de app.

Heb ik een PlayStation™Network-account nodig om toegang tot Netflix te krijgen?

Ja. Ook moet je zijn aangemeld bij PlayStation™Network om Netflix te kunnen gebruiken.

Aanmelden en afmelden bij PlayStation Network op PS4

1. Ga vanuit het contentgebied op het beginscherm naar het pictogram Tv en video en selecteer de Netflix-app.

Opmerking: je moet zijn aangemeld bij PlayStation Network voor toegang tot de services van Tv en video.

2. Selecteer Aanmelden  op het beginscherm van Netflix.

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in. Deze inloggegevens kunnen afwijken van je PSN-gegevens.

1. Start de Netflix-app en druk op de cirkel-toets.
  2. Selecteer het tandwielpictogram > Afmelden.

Ouderlijk toezicht voor Netflix op PS4

Met de feature voor ouderlijk toezicht kun je Blu-ray Disc-content filteren op leeftijdsgrens. Er moeten instellingen worden uitgevoerd op de Netflix-accountpagina om Netflix-content met een leeftijdsbeperking te filteren. De feature voor ouderlijk toezicht op het PlayStation 4-systeem heeft geen invloed op titels van Netflix bij Direct kijken (Watch instantly).

Resolutie van Netflix op PS4

Je kunt films en tv-programma's tot 1080p streamen. Titels met een HD-symbool worden in HD gestreamd als je internetverbinding 5 Mbps of meer ondersteunt.

Ultra HD op PS4 Pro

Je kunt Ultra HD* van Netflix streamen op je PS4 Pro, mits je aan enkele voorwaarden voldoet. Je hebt het volgende nodig:

• Een PS4 Pro-systeem.

• Een Ultra HD- of 4K-tv.

• Een Ultra HD Netflix-abonnement.

• Een goede internetverbinding van ten minste 25 Mbps.