NW-34345-9

Er kan geen verbinding met het netwerk worden gemaakt.

Probeer het volgende:

1. Kijk op de statuspagina van PlayStation™Network om te zien of er netwerkproblemen zijn.
  2. Start je PlayStation®4-console opnieuw op.
  3. Doe een internetverbindingstest via Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen.
  4. Probeer, indien mogelijk, verbinding te maken met internet via een bekabelde verbinding.
  5. Schakel je router uit, wacht minstens 5 minuten en start hem vervolgens opnieuw op.
  6. update je router tot de nieuwste firmware. Neem voor meer informatie contact op met de fabrikant.