PS VR2 video- en audiogids

Ontdek meer over de video- en audio-uitvoer van PlayStation®VR2 en hoe je kunt genieten van 120 Hz-video op je PS VR2.

Video-uitvoer voor PlayStation VR2-modi

Wat je op het Social-scherm ziet (het beeld dat op de tv wordt weergegeven als je PS VR2 gebruikt) verandert als je je headset op- of afzet.

Als je een game of app gebruikt die PS VR2 ondersteunt, wordt het beeld weergegeven via de headset en je tv.

• De resolutie die door je headset wordt weergegeven, kan maximaal 2K per oog bedragen.

• De resolutie van je tv wordt weergegeven in het menu Video-uitvoer.

Als je je PS VR2-systeem gebruikt om een game of app te gebruiken die PS VR2 niet ondersteunt, zie je een beeld in de bioscoopmodus.

• De resolutie die door je headset wordt weergegeven, kan maximaal 2K per oog bedragen.

• Het aangesloten tv-scherm wordt zwart als je de VR-headset opzet.

• Je kunt 120 Hz of HDR-video-uitvoer instellen.

Video-uitvoer van 120 Hz instellen op je PS VR2-headset

PS VR2 kan 120 Hz-video in de bioscoopmodus weergeven via de headset. Je tv hoeft geen 120 Hz-video te ondersteunen om deze via je headset weer te geven.

1. Ga naar Instellingen > Accessoires > PlayStation VR2 > Bioscoopmodus.
  2. Selecteer Video-uitvoer voor de bioscoopmodus.
  3. Stel 120Hz- uitvoer in.

HDR instellen op je PS VR2-headset

PS VR2 kan HDR-video in de bioscoopmodus weergeven via de headset. Je tv hoeft geen HDR-video te ondersteunen om deze via je headset weer te kunnen geven.

1. Ga naar Instellingen > Accessoires > PlayStation VR2 > Bioscoopmodus.
  2. Selecteer Video-uitvoer voor de bioscoopmodus.
  3. HDR-uitvoer instellen.

3D-audio en PS VR2

PlayStation®5-consoles ondersteunen standaard 3D-audio. Alle PS5-games en PS VR2-games* bieden 3D-audio voor een betere onderdompeling.

*Bij gebruik van een ondersteunde hoofdtelefoon