Niet-PS VR2-games spelen op PS VR2 (bioscoopmodus)

Ontdek hoe je je PlayStation®VR2-systeem kunt gebruiken voor niet-VR-games en media-apps.

De bioscoopmodus starten op PS VR2

1. Zet je PlayStation®5-console en PS VR2-systeem aan.

1. Selecteer een niet-PS VR2-game of media-app.
    Je ziet de game- of media-app op een virtueel scherm via de headset.

• In de bioscoopmodus is het Social-scherm (het beeld dat op de tv wordt weergegeven) uitgeschakeld.

Snelle instellingen openen in de bioscoopmodus

Snelle toegang tot de belangrijkste PS VR2-instellingen via het controlecentrum.

1. Druk in de bioscoopmodus op de PS-toets om het controlecentrum te openen.

2. Selecteer de Snelle instellingen-kaart van de PS VR2 om snel de volgende instellingen aan te passen:

• Omgeving weergeven (doorkijkweergave)
  • Schermhelderheid
  • Schermgrootte
  • Trillen van VR-headset
  • Speelruimte instellen
  • Zichtbaarheid aanpassen
  • Oogbewegingen volgen
  • Overige instellingen

De instellingen van de bioscoopmodus wijzigen

1. Zet je PS VR2 aan, ga naar het beginscherm en selecteer Instellingen > Accessoires > PlayStation VR2.

2. Selecteer Bioscoopmodus en maak een keuze uit de volgende opties:

De schermgrootte van de bioscoopmodus wijzigen.  Deze instelling is ook toegankelijk via de PlayStation VR2-kaart in het controlecentrum.

Als deze instelling is uitgeschakeld, komt de audio van de plek waar het scherm zich in de virtuele ruimte bevindt. Schakel deze instelling in om de audiopositie te vergrendelen, zodat de audiobron vanuit de richting komt die je met de VR-headset opkijkt.

Zorg dat je Instellingen > Geluid > 3D-audio voor hoofdtelefoons > 3D-audio voor hoofdtelefoon inschakelen inschakelt.

Het scherm van de bioscoopmodus verplaatsen

Houd de options-toets op je PlayStation VR2 Sense™-controller ingedrukt om de positie van het scherm te resetten.

H) Options-toets