Problemen met de DualSense Edge draadloze controller oplossen

Problemen met de DualSense Edge draadloze controller oplossen

Ontdek hoe je je controller kunt resetten en andere stappen voor probleemoplossing.

De DualSense Edge draadloze controller resetten

Als je problemen ondervindt met je controller, is vaak de eerste stap voor probleemoplossing het resetten van de controller. Resetten heeft geen invloed op de configuratie van je controller of op de instellingen voor koppelen en profielen.

D) Resetknop
  1. Schakel je PS5-console uit.
  2. Zoek de kleine resetknop op de achterkant van de controller.
  3. Gebruik een pen of soortgelijk gereedschap (niet meegeleverd) om op de resetknop te drukken.
    Hierdoor wordt de controller niet opnieuw geconfigureerd en worden de instellingen voor koppelen en profielen niet beïnvloed.
  4. Sluit de controller aan op je PlayStation®5-console met behulp van de USB-kabel die bij je controller is geleverd en druk op de PS-toets.

Nog steeds problemen?

Zorg ervoor dat je de systeemsoftware van je PlayStation®5-console en de software van je DualSense Edge™ draadloze controller update naar de nieuwste versies.

Als je hebt geprobeerd je controller te resetten en nog steeds problemen ondervindt, selecteer je een probleem uit de onderstaande opties.

Hulp nodig?

Hulp en ondersteuning voor je PlayStation-producten