Je PS Link-apparaat verbinden met je PS Portal

Ontdek hoe je je PlayStation Link™-apparaten kunt koppelen en verbinden met je PlayStation Portal™ Remote Player.

Draadloze headset koppelen en verbinden met PS Portal

Wanneer je de PULSE™ Elite draadloze headset voor het eerst gebruikt met je PS Portal, moet je deze koppelen. Zorg ervoor dat je de initiële installatie van je PS Portal hebt voltooid voordat je gaat koppelen.

1. Schakel je PS Portal in.
  2. Houd de PlayStation Link™-knop op de headset ingedrukt en laat deze los wanneer de statusindicator op de headset snel blauw knippert (ongeveer 8 seconden).
    Je Headset staat in de koppelingsmodus wanneer de indicator snel blauw knippert.
  1. Druk op de PS Link-toets op je PS Portal.
    Nadat de headset is gekoppeld en verbonden is, wordt de indicator op het etui blauw en geeft je PS Portal de verbindingsstatus aan.
  • Nadat je de headset met je PS Portal hebt gekoppeld, zoekt de headset ook naar gekoppelde Bluetooth-apparaten waarmee verbinding kan worden gemaakt. De indicator op de headset knippert gedurende enkele seconden langzaam van licht naar donker tijdens het zoeken. Je kunt je mobiele apparaat nu verbinden met je headset om tegelijkertijd naar de audio van beide apparaten te luisteren.
  • Je headset blijft maximaal 30 seconden in de koppelingsmodus. Als de headset geen beschikbare verbinding detecteert, wordt deze uitgeschakeld. Houd de PS Link-toets op je headset ongeveer 8 seconden ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.

Draadloze oordopjes koppelen en verbinden met PS Portal

Wanneer je de PULSE Explore™ draadloze oordopjes voor het eerst gebruikt met je PS Portal, moet je deze koppelen. Zorg ervoor dat je de initiële installatie van je PS Portal hebt voltooid voordat je gaat koppelen.

1. Schakel je PS Portal in.
  2. Zorg ervoor dat beide oordopjes in het oplaadetui zitten.
  3. Houd de PlayStation Link™-toets op het etui ingedrukt en laat deze los wanneer de statusindicator op het etui snel blauw knippert (ongeveer 8 seconden). Je oordopjes staan in de koppelingsmodus wanneer de indicator snel blauw knippert.
  1. Druk op de PS Link-toets op je PS Portal.
    Nadat je oordopjes gekoppeld en verbonden zijn, wordt de indicator op het etui blauw en geeft je PS Portal de verbindingsstatus aan.
  • Nadat je de oordopjes met je PS-portal hebt gekoppeld, zoeken de oordopjes ook naar gekoppelde Bluetooth-apparaten waarmee verbinding kan worden gemaakt. De indicator op het etui knippert gedurende enkele seconden langzaam van licht naar donker tijdens het zoeken. Je kunt je mobiele apparaat nu verbinden met je oordopjes om tegelijkertijd naar de audio van beide apparaten te luisteren.
  • Je oordopjes blijven maximaal 30 seconden in de koppelingsmodus. Als de oordopjes geen beschikbare verbinding detecteren, worden ze uitgeschakeld. Houd de PS Link-toets op het etui ongeveer 8 seconden ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.

Schakelen tussen de audioverbindingen van je PS5-systeem en PS Portal

Als je de PULSE Explore draadloze oordopjes gebruikt op de PlayStation®5-systeem en je wilt overschakelen naar de audio op je PlayStation Portal Remote Player (of vice versa), volg je deze stappen om te schakelen tussen de PlayStation Link-verbindingen.

Verbindingen op je draadloze headset overschakelen

Zorg ervoor dat je draadloze PULSE Elite draadloze headset is gekoppeld aan zowel je PS5®-systeem als je PS Portal.

1. Zorg dat je PS Portal is ingeschakeld.
  2. Houd de PS Link-knop op de headset ingedrukt en laat deze los wanneer de statusindicator op de headset snel wit knippert (ongeveer 2 seconden). De indicator knippert langzaam van licht naar donker tijdens het zoeken naar een eerder gemaakte verbinding.
  1. Volg de instructies op het scherm op wanneer een melding PS Link-apparaat dichtbij verschijnt op het scherm van je PS Portal.
    Nadat je headset gekoppeld en verbonden is, wordt de indicator op het etui blauw en geeft je PS Portal de verbindingsstatus aan.
  • Als je PS Portal is uitgeschakeld wanneer je de verbindingen probeert te wijzigen, kan je headset er geen verbinding mee maken. Je headset opnieuw verbinden met je systeem.
  • Als de melding niet op het scherm wordt weergegeven, druk je op de PS Link-toets op je PS Portal.
  1. Zorg ervoor dat je PS5-systeem is ingeschakeld en dat de PlayStation Link™ USB-adapter op je systeem is aangesloten.
  2. Houd de PS Link-toets op je headset ongeveer 2 seconden ingedrukt en laat deze los wanneer de statusindicator op je headset wit knippert.
    De indicator knippert langzaam van licht naar donker tijdens het zoeken naar een eerder gemaakte verbinding.
  1. Volg de instructies op het scherm op wanneer een melding PS Link-apparaat dichtbij verschijnt op het scherm dat is verbonden met je systeem.Wanneer er verbinding is, wordt de indicator op je headset blauw en wordt de indicator op de adapter wit.
  • Als je PS5-systeem is uitgeschakeld wanneer je de verbindingen probeert te wijzigen, kan je headset er geen verbinding mee maken. Je headset opnieuw verbinden met je PS Portal.
  • Als de melding niet op het scherm wordt weergegeven, druk je op de PS Link-toets op je adapter.

Verbindingen op je draadloze oordopjes omschakelen

Zorg ervoor dat je PULSE Explore oordopjes zijn gekoppeld aan zowel je PS5-systeem als je PS Portal.

1. Zorg dat je PS Portal is ingeschakeld.
  2. Houd de PS Link-toets op je oordopje ongeveer 2 seconden ingedrukt.
  1. Volg de instructies op het scherm op wanneer een melding PS Link-apparaat dichtbij verschijnt op het scherm van je PS Portal.
    Wanneer er verbinding is gemaakt, geeft je PS Portal de verbindingsstatus weer.
  • Als je PS Portal is uitgeschakeld wanneer je de verbindingen probeert te wijzigen, kunnen je oordopjes er geen verbinding mee maken. Je oordopjes opnieuw verbinden met je systeem.
  • Als de melding niet op het scherm wordt weergegeven, druk je op de PS Link-toets op je PS Portal.
  1. Zorg ervoor dat je PS5-systeem is ingeschakeld en dat de PlayStation Link™ USB-adapter op je systeem is aangesloten.
  2. Houd de PS Link-toets op je oordopje ongeveer 2 seconden ingedrukt.
  1. Volg de instructies op het scherm op wanneer een melding PS Link-apparaat dichtbij verschijnt op het scherm dat is verbonden met je systeem.
    Wanneer er verbinding is gemaakt, brandt het statuslampje op de adapter continu wit.
  • Als je PS5-systeem is uitgeschakeld wanneer je de verbindingen probeert te wijzigen, kunnen je oordopjes er geen verbinding mee maken. Je oordopjes opnieuw verbinden met je PS Portal.
  • Als de melding niet op het scherm wordt weergegeven, druk je op de PS Link-toets op je USB-adapter.
  • Wanneer de oordopjes zijn gekoppeld met zowel een USB-adapter als met je PS Portal, kun je slechts één PS Link-verbinding tegelijk maken en beluisteren.
  • Je kunt het volume regelen met je PS Link-apparaat, je systeem of je PS Portal.
  • Meer informatie over je PS Portal vind je in de gebruikershandleiding voor de PlayStation Portal Remote Player.