Backbone One PlayStation Edition instellen op een Android

Ontdek hoe je Backbone One PlayStation® Edition instelt voor Remote Play en andere compatibele apps.

Backbone One PlayStation Edition instellen op je Android

1. Schuif de Backbone One PlayStation Edition uit.
  2. Steek de Backbone One PlayStation Edition-connector in de poort van je iPhone.
  3. Duw de handgrepen van de Backbone One PlayStation Edition tegen elkaar totdat de telefoon goed vastzit.

Voor welke Android-modellen is de Backbone One PlayStation Edition geschikt?

De Backbone One PlayStation Edition kan worden gebruikt met elk  Android-apparaat met iOS 10,0 of hoger. Een USB Type-C-aansluiting is ook vereist.

De PlayStation-app starten vanuit de Backbone One PlayStation Edition

Om de PlayStation-app rechtstreeks vanuit de Backbone One PlayStation Edition te starten, druk je twee keer op de knop '...’ op de controller.

Het Maak-menu gebruiken op de Backbone One PlayStation Edition gebruiken

Om het Maak-menu te gebruiken, druk je op de options-toets op je Backbone - PlayStation® Edition-controller wanneer je Remote Play gebruikt.

Het Maak-menu is alleen beschikbaar als je Remote Play gebruikt.

Ondersteuning voor Backbone One

Je vindt ondersteuningsinformatie op de Backbone One-website via de onderstaande link.

Veelgestelde vragen

Is de Backbone One-app vereist?
De Backbone One+-app is niet vereist als je de Backbone One - PlayStation Edition als controller gebruikt.

Moet de Backbone One - PlayStation Edition worden opgeladen?
Nee, de Backbone One - PlayStation Edition heeft geen batterij. De Backbone One PlayStation Edition gebruikt een minimale hoeveelheid batterijvermogen van de telefoon tijdens gebruik. Met een pass-through-poort op de Backbone One PlayStation Edition kun je je telefoon opladen terwijl je speelt.

Kun je Bluetooth gebruiken terwijl je Backbone One PlayStation Edition gebruikt?
Ja, je kunt de Bluetooth-functie van je Apple-apparaat gebruiken terwijl die in de Backbone One PlayStation Edition vastgeklikt zit.