Aanmelden bij PSN op je pc

Aanmelden bij PSN wanneer je een game op een pc speelt

Ontdek hoe je je PlayStation™Network-account (PSN) aan je PlayStation-games op je pc kunt koppelen.

Voor bepaalde PlayStation-games op pc kun je je aanmelden bij PSN om je voortgang bij te houden en toegang te krijgen tot bonuscontent.

Aanmelden bij PSN wanneer je een PlayStation-game op je pc speelt

1. Koop, download en start een in aanmerking komende PlayStation-game die op de pc kan worden gespeeld.
    Je wordt de eerste keer dat je opstart gevraagd je privacyopties voor gegevens in te stellen en je aan te melden bij PSN.

2. Voer je aanmeldings-ID en wachtwoord in of maak een nieuw account als je er geen hebt.

3. Selecteer je communicatie- en gegevensvoorkeuren.

• Je kunt je account ook koppelen via het instellingenmenu van het spel.

Marvel's Spider-Man Remastered Sackboy A Big Adventure
Marvel's Spider-Man: Miles Morales The Last of Us Part I
Ratchet & Clank: Rift Apart UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
Returnal

De verbinding met PSN op je pc ontkoppelen

Als je je account wilt ontkoppelen, ga je naar het hoofdmenu van de PlayStation-game die je op je pc speelt en selecteer je de optie om je account voor PSN te ontkoppelen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het aanmelden bij PSN op een pc?
Door je met je PSN op je pc aan te melden, krijg je toegang tot unieke bonuscontent, kun je je communicatievoorkeuren beheren en ontvang je het laatste nieuws, updates en aanbiedingen over je game en andere aankomende PlayStation Studios-games voor pc of andere PlayStation-platforms.

Moet ik me aanmelden bij PSN om een PlayStation-game op de pc te kunnen spelen?
Aanmelden bij PSN is optioneel wanneer je een PlayStation-game op je pc speelt.

Moet ik me voor elke PlayStation-game op mijn pc bij PSN aanmelden?
Nee. Zodra je je account voor PlayStation Network voor één game hebt gesynchroniseerd, wordt het gesynchroniseerd voor de andere PlayStation-games op je pc. Als je je account ontkoppelt, wordt het voor alle games ontkoppeld.