CE-107938-8

Kan de applicatie niet bijwerken.

Het uitschakelen van de PlayStation®5-console tijdens een update kan soms deze fout veroorzaken. Probeer het volgende:

1. Start je PlayStation®5-console opnieuw op.
  2. Als je systeemsoftware niet up-to-date is, dien je deze bij te werken naar de nieuwste versie. Ga naar Instellingen Systeem  Systeemsoftware Systeemsoftware-update en -instellingen
  3. Selecteer de applicatie, druk op de OPTIONS-toets en selecteer Controleren op update.
  4. Als het probleem zich blijft voordoen, selecteer dan de applicatie in het beginscherm, druk op de OPTIONS-toets en verwijder de applicatie. Installeer de applicatie opnieuw en update deze naar de nieuwste versie.