CE-107750-0

Er is een systeemfout opgetreden.

1. Schakel je PlayStation®5-console uit, haal de stekker uit het stopcontact, steek de stekker weer in het stopcontact en start je PS5™-console opnieuw op.
  2. Als je systeemsoftware niet up-to-date is, dien je deze bij te werken naar de nieuwste versie. Ga naar Instellingen>Systeem>Systeemsoftware>Systeemsoftware-update en -instellingen.
  3. Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer dan de onderstaande uitleg te volgen om de systeemsoftware bij te werken met een USB-station.