CE-42288-4 oplossen

Er is een fout opgetreden tijdens het verbinden met PlayStation™Network.

Probeer het volgende:

1. Probeer je internetverbinding opnieuw in te stellen.
  2. Schakel je router uit, wacht minstens 5 minuten en schakel hem vervolgens opnieuw in.
  3. Probeer de firmware van je router te updaten. (Neem contact op met de leverancier van je router voor informatie over hoe je de firmware bijwerkt.)
  4. Start je PlayStation®4-console in de Veilige modus en selecteer Database reconstrueren.