CE-38605-2 oplossen

Er is een fout opgetreden bij het downloaden van de content op je PlayStation®4-systeem.

1. Selecteer Meldingen in het functiescherm.

2. Markeer de melding over de download, druk op de driehoek-toets en selecteer Verwijderen.

3. Als je uitgebreide opslag gebruikt, ga je naar Instellingen > Apparaten > USB-opslagapparaten, kies je de opslag en selecteer je Gebruik van uitgebreide opslag stoppen. Verwijder vervolgens het apparaat voor uitgebreide opslag van je PS4®-systeem.

4. Installeer de applicatie opnieuw vanuit je Bibliotheek.

Als dit probleem zich blijft voordoen, probeer dan je PS4-systeem te initialiseren.

1. Maak een back-up van de data op je PS4-systeem.

1. Ga nadat je de back-up hebt gemaakt naar Instellingen > Initialisatie > PS4 initialiseren en volg de instructies op het scherm.