CE-32958-7

Het bestand kan beschadigd zijn.

Als deze fout optreedt, zijn je gegevens mogelijk beschadigd.

Als de gegevens beschadigd zijn, probeer dan nieuwe gegvens te maken of de gegevens opnieuw te installeren:

1. Maak een back-up van je gegevens via Instellingen > Beheer van opgeslagen applicatiedata.
  2. Markeer de applicatie, druk op de toets OPTIONS en selecteer Verwijderen
  3. Installeer de applicatie opnieuw vanaf een disc of vanuit je Bibliotheek.