CE-30785-3

USB-opslagapparaat wordt niet herkend in de veilige modus.

Probeer het volgende:

1. Controleer of het USB-opslagapparaat goed in de USB-aansluiting van je PlayStation®4-console is geplaatst.
  2. Nadat je het USB-opslagapparaat in je PS4™-console hebt geplaatst, wacht je ongeveer 1 minuut en voer je de update opnieuw uit.
  3. Als het probleem zich blijft voordoen, moet je je USB-opslagapparaat initialiseren op een pc en download je het updatebestand van de updatepagina voor de systeemsoftware. Sla het bestand op in de opgegeven map en voer de update opnieuw uit vanaf het USB-opslagapparaat.