CE-30012-6

Er is een interne fout opgetreden.

1. Als de systeemsoftware van je PlayStation®4-console niet up-to-date is, werk je deze bij naar de nieuwste versie via Instellingen > Systeemsoftware-update.
  2. Als het probleem hierdoor niet wordt opgelost en de systeemsoftware up-to-date is, maak dan een back-up van je opgeslagen data via Instellingen > Beheer van opgeslagen applicatiedata.
  3. Selecteer de applicatie met de interne fout, druk op de knop OPTIONS  op het pictogram van de applicatie en verwijder de applicatie. Installeer de applicatie vervolgens opnieuw vanaf een disc of vanuit je Bibliotheek.