PSN:n online-tilan yhdistäminen Discordiin

Katso, miten voit yhdistää PlayStation™Networkin (PSN) online-tilan Discordiin.

Huomautus: ominaisuus tulee Discord-käyttäjien saataville vaiheittain. Kun PSN-verkkoon yhdistäminen on kohdallasi mahdollista, saat siitä ilmoituksen Discord-sovelluksessa (iOS- ja Android-laitteet: varmista, että Discord-sovellus on päivitetty uusimpaan versioon). Tarkista, onko ominaisuus saatavilla Discord-sovelluksen Windows-, macOS-, Linux- iOS-, Android -tai verkkoversiossa: valitse User Settings (Käyttäjäasetukset) > Connections (Yhteydet). Jos PlayStation-logo näkyy vaihtoehtona, voit yhdistää tilisi.

PSN:n online-tilan yhdistäminen Discordiin

1. Avaa Discord-sovelluksen Windows-, macOS-, Linux-, iOS-, Android- tai verkkoversio.
  2. Siirry kohtaan User Settings (Käyttäjäasetukset)> Connections (Yhteydet) > Add (Lisää) ja valitse PlayStation-logo.
  3. Kirjaudu sisään seuraavassa ikkunassa PSN-sisäänkirjautumistunnuksillasi ja -salasanallasi ja vahvista, että haluat yhdistää tilisi.
  4. Kun tilit on yhdistetty, voit valita, näkyykö online-tunnuksesi profiilissasi ja näkyykö Playstation Network tilanasi. Lisätietoja
  • Ominaisuus ei ole saatavana lasten PlayStation Network -tileille.
  • Huomautus: sinun täytyy asettaa PSN:n Online-tilasi ja Pelaa parhaillaan -tilasi yksityisyysasetukset PSN:ssä asetukseen Kuka tahansa, jotta online-tilasi näkyy Discordissa.

Miksi PSN:n online-tila kannattaa yhdistää Discordiin?

Playstation Networkin yhdistäminen Discordiin on loistava tapa jakaa Playstation Network -pelitapahtumiasi ystäviesi kanssa. Kun yhdistät tilisi, voit jakaa seuraavat asiat Discord-käyttäjien kanssa:

• PSN-online-tunnuksesi Discord-profiilissasi
  • pelaamasi PlayStation-pelit
  • kuinka kauan olet pelannut.

PSN-tilan näkyminen offline-tilassa Discordissa

Jos haluat näkyä offline-tilassa PSN:ssä, PSN-online-tilasi ei näy myöskään Discordissa. Piilotettujen pelien asetuksia sovelletaan myös Discordissa.

Discordin yhdistämisen poistaminen PlayStation Networkin asetuksissa

1. Siirry Käyttäjätietojen hallintaan.
  2. Siirry kohtaan Muut asetukset > Tilien yhdistäminen.
  3. Valitse Discord poistaaksesi tilien yhdistämisen.
  1. Avaa Discord-sovelluksen Windows-, macOS-, Linux-, iOS-, Android- tai verkkoversio.
  2. Siirry kohtaan User Settings (Käyttäjäasetukset) > Connections (Yhteydet) ja valitse PlayStation-logon viereinen X-painike.
  3. Uudessa valikossa sinun täytyy vahvistaa, että haluat jatkaa tilien yhdistämisen poistamista painamalla Disconnect (Katkaise yhteys) -painiketta.

Lisätietoja on Discord-tukiartikkelissa

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsenko Playstation®Plus-jäsenyyden?
Ominaisuuden käyttämiseksi ei tarvita PlayStation Plus -jäsenyyttä.

Mistä PlayStation-konsoleista voin jakaa pelitapahtumiani Discordiin?
Voit jakaa PSN-tilaasi ja pelitapahtumiasi PS5™- ja PS4™-konsoleilla Discordin kautta yllä mainitulla tavalla.

Voinko yhdistää tilejä konsolillani?
Tilien yhdistäminen Discordiin voidaan määrittää vain Discord-sovelluksen Windows-, macOS-, Linux-, iOS-, Android- tai verkkoversiossa. Et voi yhdistää PSN:ää ja Discordia konsolilla.

Millä alueilla ominaisuus toimii?
Ominaisuus tulee käyttöön alueilla, joilla PlayStation Network ja Discord ovat saatavilla.

Olen muuttanut PSN-online-tunnukseni, mutta se ei ole päivittynyt Discord-sovelluksiin.  Miten tilanteen voi korjata?
Useimmiten muutettu online-tunnus päivittyy järjestelmiin tavanomaisen PlayStation-konsolipelaamisen myötä.  Joissain tapauksissa voi olla tarpeen yhdistää tili uudelleen