Langattomien PlayStation-kuulokkeiden vianmääritys

Katso, miten voit ratkaista yleisiä langattomiin PlayStation-kuulokkeisiin liittyviä ongelmia.

PS5™- tai PS4™-konsoli ei tunnista langattomia PlayStation-kuulokkeita

Kuulokkeet saattavat olla liian kaukana konsolista, tai toinen sähkölaite saattaa aiheuttaa häiriöitä langattoman reitittimen toimintaan.

• Sammuta ja käynnistä langaton reititin. Tarkista, tunnistaako konsoli kuulokkeet.

• Jos ongelma ei ratkennut, nollaa kuulokkeet.

Langattomien PlayStation-kuulokkeiden nollaus

1. Katkaise kuulokkeiden virta.
  2. Liitä langaton sovitin konsoliin tai muuhun virtaa syöttävään USB Type-A -porttiin.
  3. Työnnä pieni neula tai muu vastaava esine (ei sisälly pakkaukseen) langattoman sovittimen nollauspainiketta ympäröivään reikään, paina vähintään yhden sekunnin ajan ja lopeta sitten painaminen.
  4. Pidä painettuna kuulokkeiden CHAT-näppäintä ja VOLUME+-näppäintä.
  5. Pidä CHAT-näppäintä ja VOLUME+-näppäintä edelleen painettuina ja liu'uta kuulokkeiden virtakytkin ON-asentoon. Jos asetusten palautus onnistuu, kuulokkeet ja sovitin muodostavat yhteyden.
  1. Liitä langaton sovitin konsoliin tai muuhun virtaa syöttävään USB-porttiin.
  2. Työnnä pieni neula tai muu vastaava esine (ei sisälly pakkaukseen) langattoman sovittimen nollauspainiketta ympäröivään reikään, paina vähintään yhden sekunnin ajan ja lopeta sitten painaminen.
  3. Pidä kuulokkeiden MUTE-näppäintä painettuna.
  4. Paina MUTE-näppäintä ja liu’uta samanaikaisesti virta/äänitilakytkin asentoon 1 tai 2.
  1. Liitä langaton sovitin konsoliin tai muuhun virtaa syöttävään USB-porttiin.
  2. Työnnä pieni neula tai muu vastaava esine (ei sisälly pakkaukseen) langattoman sovittimen nollauspainiketta ympäröivään reikään, paina vähintään yhden sekunnin ajan ja lopeta sitten painaminen.
  3. Pidä painettuna kuulokkeiden MUTE- ja VSS-näppäimiä.
  4. Pidä MUTE- ja VSS-näppäimiä edelleen painettuna ja liu'uta virtakytkin asentoon 1 tai 2.

Langattomien PlayStation-kuulokkeiden kaiku

Poista kaikuäänet säätämällä mikrofonin äänenvoimakkuutta.

1. Valitse aloitusnäytöstä Asetukset > Ääni > Mikrofoni > Säädä mikrofonin äänenvoimakkuutta

2. Säädä mikrofonin äänenvoimakkuuden liukusäädintä 2–4 pykälää vasemmalle.

1. Valitse toimintonäytöstä Asetukset > Laitteet > Audiolaitteet > Säädä mikrofonin äänenvoimakkuutta.

2. Säädä mikrofonin äänenvoimakkuuden liukusäädintä 2–4 pykälää vasemmalle.

Langattomien PlayStation-kuulokkeiden merkkivalo vilkkuu punaisena

Kun akun virta on vähissä, tilan merkkivalo vilkkuu punaisena ja kuulet äänimerkin.

Lataa akku yhdistämällä kuulokkeet tuettuun USB-laitteeseen, kuten PS4™-konsoliin. Akun latauksen aikana tilan merkkivalo palaa punaisena. Tilan merkkivalo sammuu, kun akku on ladattu täyteen.

Jos USB-portin virransyöttö ei riitä kuulokkeiden lataamiseen, liitä kuulokkeet toiseen USB-laitteeseen tai USB-porttiin.

Kuulokkeiden lataaminen täyteen voi kestää enintään 3,5 tuntia.

Voit ladata kuulokkeita PS5-konsolin ollessa lepotilassa valitsemalla Asetukset > Järjestelmä > Virransäästö > Lepotilassa käytettävissä olevat ominaisuudet ja valitse Virransyöttö USB-portteihin -kohdan asetukseksi Aina tai 3 tuntia.

Voit ladata kuulokkeita PS4-konsolin ollessa lepotilassa valitsemalla Asetukset > Virransäästöasetukset > Aseta lepotilassa käytettävissä olevat ominaisuudet ja valitse Virransyöttö USB-portteihin -kohdan asetukseksi Aina tai 3 tuntia.

Langattomat kuulokkeet eivät muodosta yhteyttä, yhteys katkeaa tai ääni pätkii

• Irrota USB 3.0 -laitteet konsolista, kun käytät kuulokkeita.

• Jos käytät kaksia langattomia kuulokkeita tai USB 3.0 -laitteita, käytä USB-jatkokaapelia lisätäksesi langattomien sovittimien ja USB-laitteiden välistä etäisyyttä.

Kuulokkeiden kumppanisovellus ei tunnista langattomia kuulokkeita (vain PS4-konsoli)

• PS4™-konsoliin on mahdollisesti yhdistetty useampia äänilähteitä. Katkaise toisen äänilähteen yhteys.

• Kuulokkeiden kumppanisovellus on ehkä päivitettävä. Päivitä sovellus.

Liitä vain yksi langaton sovitin ja varmista, että kuulokkeisiin on kytketty virta ja että ne on pariliitetty langattomaan sovittimeen.

Huomaa, että kuulokkeiden kumppanisovellus ei ole yhteensopiva PS5-konsoleiden kanssa.

1. Käynnistä kuulokkeiden kumppanisovellus PS4-konsolilla. Voit ladata sovelluksen PlayStation™Storesta: valitse Sovellukset > Kuulokkeiden kumppanisovellus ja lataa sovellus.
  2. Valitse kuulokkeesi sovelluksessa.
  3. Paina langattoman ohjaimen OPTIONS-näppäintä.
  4. Valitse Kuulokkeet > Kuulokkeiden palautus ja Palauta. Tässä voi muutamia minuutteja.
  5. Katkaise kuulokkeiden virta ja valitse sitten Seuraava.
  6. Irrota kuulokkeet ja valitse sitten Seuraava.
  7. Kytke virta kuulokkeisiin.
  8. Odota, kunnes kuulokkeiden merkkivalo ei enää vilku. Kokeile sitten kuulokkeita.