Ääniasetusten mukauttaminen langattomissa PULSE Explore -nappikuulokkeissa

Lue, kuinka voit muuttaa langattomien PULSE Explore™ -nappikuulokkeiden ääniasetuksia sekä säätää äänenvoimakkuutta ja mikrofonin asetuksia.

Langattomien PULSE Explore -nappikuulokkeiden ääniasetusten muuttaminen

Säädä taajuuskorjainta, sivuäänen voimakkuutta, 3D-ääntä ja paljon muuta, jotta langattomien nappikuulokkeiden ääni kuulostaa juuri siltä kuin haluat. Voit muuttaa nappikuulokkeiden ääniasetuksia vain PlayStation®5-konsolin kautta.

• Taajuuskorjaimen ja sivuäänen voimakkuusasetukset tallennetaan kuulokkeisiin, kun olet määrittänyt ne PS5®-konsolin kautta. Jos yhdistät nappikuulokkeet muihin laitteisiin, ne säilyttävät samat asetukset.

PlayStation Linkin äänenvoimakkuuden säätäminen langattomissa PULSE Explore -nappikuulokkeissa

Molempien nappikuulokkeiden yläosassa on äänenvoimakkuusnäppäin. Lisää tai vähennä PlayStation Linkin™ äänenvoimakkuutta jommallakummalla näppäimellä.

Äänenvoimakkuusnäppäimen +-puolella olevan kohopisteen avulla voit säätää äänenvoimakkuutta irrottamatta nappikuuloketta.

Voit säätää PS5-konsolin äänenvoimakkuutta myös äänisäätimillä, jotka ovat ohjauskeskuksessa.

• Äänenvoimakkuusnäppäin säätää vain konsolista tai PC-/Mac-tietokoneesta kuuluvaa PS Link -ääntä. Kun nappikuulokkeet on yhdistetty Bluetooth-laitteeseen, äänenvoimakkuutta säädetään mobiililaitteesta. Kun kuuntelet kahta äänilähdettä samaan aikaan PS Link- ja Bluetooth-laitteesta, äänenvoimakkuusnäppäin vaikuttaa vain PS Link -ääneen.

Mikrofonin käyttäminen langattomissa PULSE Explore -nappikuulokkeissa

Molempien nappikuulokkeiden yläosassa on mikrofoni, jota voi käyttää esimerkiksi äänichatiin.

Voit nopeasti mykistää nappikuulokkeiden mikrofonit painamalla langattoman DualSense™- tai DualSense Edge™-ohjaimen mykistysnäppäintä.

• Voit säätää mikrofoniasetuksia ohjauskeskuksen äänisäätimillä

Äänisäädinten käyttö langattomissa PULSE Explore -nappikuulokkeissa

Kun haluat käyttää äänisäädinten pikavalintaa ohjauskeskuksessa, paina PlayStation Link -painiketta nopeasti kolme kertaa jommassakummassa nappikuulokkeessa.